Серцова Валентина Германівна

Серцова Валентина Германівна

Спеціальності:

Художник-постановник (СРСР, Україна)
Народилась 28.10.1952 року

В 1977 році закінчила Київську держану художню академію за спеціальністю “Художник-графік” і почала працювати на ст. “Укранімафільм”. Ілюструє дитячі книжки та журнали

Фільмографія:

В якості художника-постановника приймала участь в таких проектах:

  • 1977 – “Приключения капитана Врунгеля”
  • 1979 – “Лень”
  • 1980 – “Секрет приворотного зелья”
  • 1981 – “Сезон охоты”
  • 1982 – “Страна счастья”
  • 1983 – “Дерево и кошка”
  • 1984 – “Взгляд”
  • 1985 – “КОАПП”
  • 1991 – “Было скучно”
  • 1992 – “Сем мам Семена Синебородка”
  • 1992 – “Спид 1″
  • 1992 – “Спид 2″
  • 1993 – “Приключение Норфинов”
  • 1993 – “Смертельное оружие”
  • 1994 – “Поросятко, яке любило мандрувати”
  • 1995 – “Каролина в цирке”
  • 1996 – “Крисмас”
  • 1996 – “Селестин”
  • 1997 – “Гадкий утенок”
  • 1997 – “Несчастье Софи”
  • 1997 – “Козы господина Сегена”
  • 1997 – “Ослиная шкура”
  • 2013 – “Завзяті кроти”
  • 2013 – “Лежень”
  • 2014 – “Представьте себе”
  • 2014 – “Халабудка”

  • https://1tvs.com.ua/ua/ua/teachers/tatyana-anatolevna-kislaya/ »
  • https://1tvs.com.ua/ua/ua/teachers/gordeychuk-irina-alekseevna/«

Конаткти

Коли дзвонити

в будні дні з 09:00 до 22:00
у вихідні з 12:00 до 21:00

Приймальна комісія:
+380 67 169-46-49,
+380 63 298-68-38
Поточні навчальні питання:
+380 50 690-95-59

Схема навчального року та канікул

Куди їхати

Вул. Академіка Доброхотова 7А,
Київський Університет Права

Карта проїзду

Гуртожиток Іногороднім

Спільноти

facebook

Розклад Великий